کنسرو های خوشمزه و اماده

بازدید :733
جمعه 29 دی 1402زمان :21:47
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش نگهداری از کنسرو قیمه سیب زمینی

برای حفظ کیفیت کنسرو قیمه بهتر است در مکانی خشک و خنک نگهداری شود. در صورت باز کردن در محصول باید در یخچال نگهداری شود تا دچار فساد نشود.

فواید مصرف خورشت قیمه سیب زمینی

خورشت قیمه سیب زمینی یک غذای کامل است و به خصوص چون همراه برنج مصرف می گردد بسیاری انرژی بخش خواهد بود. این غذا از حبوبات و گوشت همزمان تشکیل شده است.

1-خورشت قیمه غنی از آهن است و بنابراین برای رفع کم خونی مناسب است.

2-بانوان باردار و شیرده بهتر است از خورشت قیمه استفاده کنند. این غذا حتی برای کودکان نیز بسیار مفید است.

3-لپه به کار رفته در این خورشت فیبر دارد و از طرفی مانع از افزایش قند خون در افراد دارای دیابت می گردد.

4-لپه حاوی کلسیم و فسفر است و به تقویت استخوان ها کمک می کند.

5-این غذا هم دارای پروتئین گیاهی گرفته شده از لپه است و هم دارای پروتئین حیوانی که از گوشت گرفته می شود.

مضرات مصرف خورشت قیمه سیب زمینی

1-در صورت استفاده زیاد از لپه در این خورشت می تواند سبب نفخ شود پس باید لپه به اندازه در آن مصرف شود.

2-افراد دارای نقرس بهتر است از گوشت کم در این خورشت استفاده کنند.

3-لیمو عمانی این خورشت بهتر است خورده نشود.

ترکیبات خورشت قیمه سیب زمینی گیلانی

خورشت قیمه سیب زمینی از ترکیب لپه، سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، نمک، لیمو عمانی، روغن سویا ادویه تهیه شده است.



مشاهده پست مشابه : دانلود نمونه قالب پاورپوینت در موضوع فناوری
بازدید :582
جمعه 10 آذر 1402زمان :13:29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

دلیل جوشاندن تن ماهی

کنسرو تن ماهی گیلانی در صورت نگهداری در شرایط نامناسب یا انقضای تاریخ مصرف آن، به سرعت فاسد می‌شود و مسمومیت بسیار جدی به نام مسمومیت بوتولیسم را ایجاد می‌کند؛ که می‌تواند سبب مرگ شود.

طریقه مصرف تن ماهی

طبق توصیه کارشناسان حتماً کنسرو تن ماهی را قبل از مصرف باید ۲۰ دقیقه در آب جوشاند و سپس مصرف کرد، تا احتمال مسمومیت با آن به حداقل برسد. همچنین اگر کنسرو تن ماهی، متورم یا ضربه خورده باشد، نباید از آن استفاده کرد.

اگر کنسرو تن ماهی فاسد باشد دربش باز شده و در هوای آزاد قرار گرفته باشد، ممکن است که فاسد شود. در نتیجه این فساد باکتری‌ها در آن تولید مثل می‌کنند و درنهایت موجب بیماری می‌شود که این بیماری مسمویت غذایی را به وجود خواهد آورد که حتی منجر به مرگ هم خواهد شد.

بعد از باز کردن کنسرو آن را درون یک ظرف ریخته و درب آن را بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. اجازه دهید ۲ دقیقه بجوشد تا سم آن کاملاً از بین برود. در واقع این سم در دمای ۱۰۰ درجه در عرض یک دقیقه غیرفعال می‌شود.

مراقب باشید هنگام جوشیدن، بخارات آن را استشمام نکنید زیرا اگر در کنسرو ماهی سم وجود داشته باشد بخارات آن هم مسموم کننده است به همین دلیل باید موقع جوشاندن تن ماهی در ظرف را بگذارید تا بخارات سمی نیز غیرفعال شود. علاوه بر این می‌توانید برای اطمینان بیشتر قوطی کنسرو در بسته را برای ۲۰ دقیقه بجوشانید.

در واقع ۲۰ دقیقه جوشاندن، زمانی لازم است که در قوطی را باز نمی‌کنید و به صورت دربسته آن را در آب قرار می‌دهید تا به جوش آید. زیرا در قوطی دربسته زمان بیشتری طول می‌کشد تا محتویات مرکز قوطی به دمای ۱۰۰ درجه برسد و لازم است حتماً ۲۰ دقیقه جوشانده شود.

گاهی اوقات افراد تمام کنسروهایی که خریداری می‌کنند را باهم می‌جوشانند و کنار می‌گذارند و برای مصارف بعدی دیگر آنها را نمی‌جوشانند. باید بدانید با نگه داشتن کنسروها ممکن است دوباره در آنها سم تولید شود. بنابراین حتماً باید موقع مصرف آنها را بجوشانیم.

قبل از جوشاندن قوطی کنسرو، نباید تن ماهی باد کردهباشد. تورم نشان‌دهنده وجود میکروب است. (البته قوطی بعد از جوشاندن متورم می‌شود.)

شرایط سلامت کنسرو تن ماهی

کنسروها همان‌قدر که می‌توانند سالم و مقوی باشند، می‌توانند مسموم و خطرناک نیز باشند. نه تنها ماهی که همه غذاهای کنسرو شده، به دلیل شرایط تهیه و نبود هوا در داخل قوطی مستعد تولید نوعی باکتری هستند که سمی مهلک و بسیار خطرناک وارد غذا می‌کند.

شما می‌توانید قبل از بازکردن در قوطی از سلامت آن مطمئن شوید .اولین نشانه برای سلامت هر غذایی تاریخ تولید و انقضای آن است. تازه‌ترین محصولات را بخرید و اگر قرار است کنسرو خریداری شده مدت‌ها در انبار بماند، توجه کنید که تاریخ انقضای آن رو به پایان نباشد.

توجه به علائم بهداشتی مثل پروانه تولید از وزارت بهداشت هم یکی از مواردی است که حین خرید هر محصول غذایی باید به آن توجه کنید.

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 2
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 18
  • بازدید ماه : 25
  • بازدید سال : 110
  • بازدید کلی : 5681
کدهای اختصاصی